diumenge, 21 de febrer del 2010

La vida, toda una banda sonora




Hay muchas cosas importantes que nos acompañan a lo largo nuestras vidas, nos enseñan a formarnos como personas y nos ayudan a sobrevivir al día a día. Pilares importantes que forjan nuestras vidas y que siempre están ahí cuando los necesitamos, en los momentos de soledad y de compañía, de amor y desamor, de tristeza y alegría...
Uno de esos pilares para mí es la música, compañera eterna en este viaje que todos emprendemos, sin saber el final ni las experiencias que viviremos.

Aunque no nos demos cuenta, la música, inconscientemente, se hace imprescindible desde que nacemos. Sólo hace falta recordar aquellas nanas que a todos nos cantaban de pequeños nuestros padres mientras nos acunaban, o aquellos payasos que tantas sonrisas y bailes nos arracaron con sus divertidas canciones. A lo largo de los años, la música parece crecer con nosotros y nos ayuda a entender, entre sus melodías y letras, valores como el amor(Cuántas veces nos ha servido la música para demostrar el amor a nuestra amada/o)o incluso en la diversión, ya que a ninguno de nosotros no se nos olvida ninguna de aquellas canciones que cantamos y bailamos con amigos o familiares en todo tipo de fiestas.

La música tiene la virtud de reinventarse y de sufrir una evolución continua, por eso es bueno que nos sirva para tomar ejemplo y, de su mano, podamos progresar en esta sociedad tan maltrecha.

8 comentaris:

  1. Hola Cadi, estic molt contenta que hagis decidit crear el teu propi blog personal, sé ben cert que li sabràs treure un bon profit.

    M'ha encantat la teva primera entrada, ja diu molt de tu i de la teva sensibilitat,ja que ens dónes a conèixer una de les teves passions: La música. Sí que record les vegades que m'has dedicat la lletra d'alguna cançó que parlava d'amor (M'encanta!) o les vegades que hem escoltat aquella altra cançó que significa tant per a nosaltres.

    Estic d'acord amb tu, la música també significa molt per a mi i també m'acompanya en el meu dia a dia, ara també acompanya el nostre fill que, a més, li serveix com a una eina brutal d'aprenentatge i de comunicació.

    Et seguiré d'aprop carinyet!!!

    ResponElimina
  2. Per cert, referent al títol, volia dir que també diu molt de tu: "A la sombra de mi sombra", tu sempre vols estar a l'ombra, sense cridar l'atenció, sense sobresortir, sense donar-te a conèixer fins que no hi ha molta de confiança...Títol encertat...

    ResponElimina
  3. Quantes veritats dius en aquest escrit! És cert que la música serveix per asserenar-nos, tranquil·litzar-nos i relaxar-nos. La música és un dels béns que no són prescindibles en aquesta terra. Ànim, gendre, i endavant amb el blog.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies sogre per aquest comentari, mai no havia fet cap activitat d'aquest tipus, és a dir començ de zero, i tot els consells d'un professional en la matèria com ets tu, seran benvinguts!

    ResponElimina
  5. Cadi, ha estat gràcies a tu que m' he animat a crear aquest blog, m'alegra que t'hagi agradat aquesta entrada, en la nostra relació ha estat molt present la música, i sempre hi estarà.

    Un beso, guapa

    ResponElimina
  6. Idò que vagi bé, blogger! Jo en seré un seguidor inconstant hehehe!

    ResponElimina
  7. Idò no pot ser això Pere, has de ser més constant!!! A veure si fas algun comentari al meu blog, no?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿ T'hauré de suspendre per poca participació, au, un zero! eheheheheheheh!!!!!

    ResponElimina